ASKELKARTOITUS - APUA ALARAAJAKIPUIHIN

Estääkö kipu nivelissä tai selässä liikkumisen ja harjoittelun?

Tekisikö mieli liikkua, harjoitella kuntosalilla tai osallistua ryhmäliikuntaan mutta ongelmana kivut jalkaterissä, nilkoissa, polvissa, lonkissa tai alaselässä. Syynä saattaa olla virheellinen jalan toiminta joko rakenteellisesta tai toiminnallisesta syystä. Askelkartoitus kertoo tärkeää tietoa jaloistasi ja niiden toiminnasta. Myös lihaskuntoharjoittelussa on tärkeää tunnistaa jalan /nivelten oikea kuormitus.

Askelkartoituksessa saat opastusta mm.

  • oikeanlaisesta jalan linjauksesta
  • optimaalisesta lihastoiminnasta
  • tossu-/kenkävalinnoista

Useimmiten pienet ongelmat ratkeavat oikeanlaisella harjoittelulla, mutta joskus avuksi tarvitaan muitakin toimenpiteitä. Suurempiin haasteisiin löytyy ratkaisu tehostetuilla harjoitteilla, ravitsemuksella, ravintotehosteilla sekä tarvittaessa yksilöllisillä tukipohjallisilla voidaan estää nivelten virheellinen kuormittuminen ja mahdollinen nivelrikko. Apua ongelmiin kannattaa hakea ajoissa.
​​​​​​​

Medilifen alaraaja ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti Bengt tavattavissa Powerin Ladyn toimipisteessä ma 27.2.3.23 kello 16.00-19.00 ja Power Haminan kuntosalilla ti 28.3.23 kello 16.00-19.00. Silloin Sinulla mahdollisuus maksuttomaan askelkartoitukseen. Varaa aika soittamalla numeroon 0505503328 arkisin klo 10.00 - 18.00