KUNTOSALIT SULJETAAN KYMENLAAKSOSSA 10.4 - 23.4 VÄLISEKSI AJAKSI

Tartuntalain 58G pykälä voimaan myös Kymenlaaksossa

Kuntosalit suljetaan Kymenlaaksossa 10.4-23.4

MITEN TOIMIA NYT KUN SULKU ASTUI VOIMAAN?

Olemme tehneet tämän mahdollisimman helpoksi sinulle.
Sinun ei tarvitse meillä maksaa turhasta, mutta kaikilla on myös mahdollista tukea meidän toimintaa,
päätös on sinulla!
​​​​​​​

TUKESI ON MEILLE TÄRKEÄÄ!

Olemme saaneet todella paljon asiakkailta yhteydenottoja halusta tukea toimintaamme ja pitää laskutuksen voimassa myös sulkemisaikana. Kiitos näistä yhteydenotoista tuhannesti! Monelle voi parikymppiä olla pieni raha, mutta meille se on todella tärkeä tälläisinä aikoina ja lupaamme hyvittää kaikille tukea antaville asiakkaille tämän monin kertaisesti takaisin!

MIKÄLI HALUAT TUKEA MEITÄ JA PITÄÄ LASKUTUKSEN KÄYNNISSÄ MYÖS SULKUAIKANA, SINUN EI TARVITSE TEHDÄ MITÄÄN!

Kiitos tuestasi!


MIKÄLI HALUAT LAITTAA LASKUTUKSEN TAUOLLE..

Mikäli haluat kuitenkin laittaa asiakkuuden tauolle sulkemisen ajaksi, tämä on täysin ymmärrettävää ja pystyt tekemään sen todella helposti klikkaamalla alla olevaa painiketta ja täyttämällä lomake. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi kun olemme vastaanottaneet tauko pyyntösi. Mikäli olet juuri maksanut jäsenyyslaskun tai sinulle on tullut lasku, maksa lasku normaalisti, maksu hyvitetään saliaikana, sitten kun taas avaamme kuntosalin.
Kuntosalijäsenyyttä EI tarvitse irtisanoa ja toivommekin että niin ei toimittaisi, meille on kaikista tärkeintä että asiakkaat pitävät kuntosali jäsenyydet voimassa, jotta selviämme tämän tilanteen jälkeenkin ja asiakkaat odottavat salin avautumista.


SUURIN KIITOS ASIAKKAILLEMME

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaita, olette toimineet esimerkillisesti ja noudattaneet hygienia ohjeita paremmin kun olisi voitu koskaan toivoa ja siitä syystä meidän keskuksissa on tullut vuoden aikana ainostaan 1 tartunta tapaus, 220 000 asiakaskäynnistä. Joten taistelussa Koronaa vastaan olemme tehneet äärimmäisen hyvää työtä, kiitos siitä asiakkaillemme.