kUNTOSALIT SULJETAAN KYMENLAAKSOSSA 20.1 -2.2.2022

Tartuntalain 58G pykälä voimaan myös Kymenlaaksossa

Kuntosalit suljetaan Kymenlaaksossa 2viikon ajaksi.

MITEN TOIMIA NYT KUN SULKU ASTUI VOIMAAN?

Olemme tehneet tämän mahdollisimman helpoksi sinulle.
Sinun ei tarvitse meillä maksaa turhasta, mutta kaikilla on myös mahdollista tukea meidän toimintaa,
päätös on sinulla!
​​​​​​​

MIKÄLI HALUAT TUKEA MEITÄ JA PITÄÄ LASKUTUKSEN KÄYNNISSÄ MYÖS SULKUAIKANA, SINUN EI TARVITSE TEHDÄ MITÄÄN!


MIKÄLI HALUAT SULKUAJALTA HYVITYKSEN.

Mikäli haluat kuitenkin hyvityksen sulku ajalta tämä on täysin ymmärrettävää ja pystyt tekemään sen todella helposti klikkaamalla alla olevaa painiketta ja täyttämällä lomake. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi kun olemme vastaanottaneet hyvitys pyyntösi. Mikäli olet juuri maksanut jäsenyyslaskun tai sinulle on tullut lasku, maksa lasku normaalisti, maksu hyvitetään saliaikana, sitten kun taas avaamme kuntosalin.
Kuntosalijäsenyyttä EI tarvitse irtisanoa ja toivommekin että niin ei toimittaisi, meille on kaikista tärkeintä että asiakkaat pitävät kuntosali jäsenyydet voimassa, jotta selviämme tämän tilanteen jälkeenkin ja asiakkaat odottavat salin avautumista.

Sulkuajan hyvityksessä siirrämme seuraavan laskusi eräpäivää sulkuajan verran eteenpäin!


SUURIN KIITOS ASIAKKAILLEMME

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaita, olette toimineet esimerkillisesti ja noudattaneet hygienia ohjeita paremmin kun olisi voitu koskaan toivoa ja siitä syystä meidän keskuksissa on tullut koko Korona aikana ainostaan 1 tartunta tapaus ja 1 altistumistapaus meidän kaikissa keskuksissa. Joten taistelussa Koronaa vastaan olemme tehneet äärimmäisen hyvää työtä, kiitos siitä asiakkaillemme.