OHJEET LIIKUNTASETELEILLÄ MAKSAMISEEN

Liikuntasetelit käytämme tulevien laskujen maksuun. Jos teillä on avoimia laskuja, ne maksetaan normaalisti. Voitte ladata kerralla suuremman summan. Teille tulee lasku vasta kun koko summa on käytetty. Liikuntasetelit palautetaan toimiston vieressä sijaitsevaan postilaatikkoon. Laita setelit kirjekuoreen, jossa omat yhteystietosi. Muista allekirjoittaa setelit!

Sähköisten liikuntatuotteiden käyttö onnistuu kätevästi verkkopalvelussa. Valitsette käyttöpaikaksi Power Gym Hamina / Lady ja syötätte haluamanne summan meille.

Lähettäkää suorituksesta kuitti osoitteeseen hamina@powergym.fi. Saatte vahvistusviestin s.Postitse kun tapahtuma on käsitelty. Käsittelyaika on 1-3 viikkoa.

Avoimia laskuja ei voida maksaa vaan setelit käytetään tulevien laskujen maksuun.

Suosittelemme tekemään e-laskusopimuksen pankissasi. Näin vältyt paperilaskusta aiheutuvasta 5€ laskutuslisästä.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä sivujemme ota yhteyttä lomakkeen kautta tai laittamalla sähköpostia hamina@powergym.fi


E-LASKUTUS

Ohje E-laskulla maksamiseen

Laskutuksemme toimii ensisijaisesti E-laskuna. Tekemällä E-lasku sopimuksen, säästät myös 5euron paperilaskutuslisän. Sinun tulee hyväksyä Power Gym Hamina E-laskuttajaksi omassa verkkopankissasi jonka jälkeen voit valita E-laskutukselle automaattisen hyväksynnän päälle, näin maksut veloitetaan automaattisesti tililtäsi eikä sinun tarvitse erikseen hyväksyä säännöllistä laskua. Asiakasnumero toimii yksilöintitietonasi.
​​​​​​​Mikäli sinulla tulee kysyttävää E-laskutuksesta, suosittelemme ottamaan yhteyttä omaan pankkiisi.

Mikä on E-lasku?

E-lasku on sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva lasku. E-lasku on helppo tapa maksaa laskuja, koska e-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. Se on sähköinen lasku, joka eroaa paperilaskusta vain toimitustavan puolesta. Voit asettaa E-laskulle automaattisen hyväksynnän jolloin sinun ei tarvitse erikseen hyväksyä laskua vaan laskut veloitetaan automaattisesti tililtäsi.