MIKÄLI KUNTOSALIT SULJETAAN KYMENLAAKSOSSA

Toivotaan parasta, mutta varaudumme pahimpaan

MITEN TOIMIA JOS KUNTOSALIT SULJETAAN??

Olemme halunneet tehdä tämän mahdollisimman helpoksi sinulle.
Sinun ei tarvitse tehdä mitään, eikä maksaa turhasta.


Mikäli olet juuri maksanut jäsenyyslaskun tai sinulle on tullut lasku, maksa lasku normaalisti, maksu hyvitetään saliaikana, sitten kun taas avaamme kuntosalin.
Kuntosalijäsenyyttä EI tarvitse irtisanoa ja toivommekin että niin ei toimittaisi, meille on kaikista tärkeintä että asiakkaat pitävät kuntosali jäsenyydet voimassa, jotta selviämme tämän tilanteen jälkeenkin ja asiakkaat odottavat salin avautumista.

Meille 2 viikon myynnin menetys on todella merkittävä ja kulut eivät valitettavasti salilta katoa ja korvauksia on turha valtiolta odottaa, mutta siitä huolimatta haluamme toimia mahdollisimman reilusti ja asetamme kaikkien asiakkuudet tauolle automaattisesti sulkemisen väliselle ajalle, näin kenenkään ei tarvitse irtisanoutua.

​​​​​​​Mikäli tulee mitä tahansa muutoksia tai uusia ohjeita, me ilmoitamme niistä sinulle ja pidämme sinut ajantasalla.


ILMAN TEITÄ EI OLISI MEITÄ

Mikäli haluat tukea meitä ja pitää laskutuksen voimassa olemme sinulle äärettämän kiitollisia ja kiitoksena "Support" asiakkaat saavat varmasti rahansa monin kerroin takaisin. Lähetämme tästä erillisen sähköpostin jolla voit jatkaa laskutusta normaalistu myös sulkuajan ja näin tukea toimintaamme.


SUURIN KIITOS ASIAKKAILLEMME

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaita, olette toimineet esimerkillisesti ja noudattaneet hygienia ohjeita paremmin kun olisi voitu koskaan toivoa. 220 000 asiakaskäyntiä vuodessa meidän keskuksissa ja ainostaan 1 tartunta tapaus. Joten taistelussa Koronaa vastaan olemme tehneet äärimmäisen hyvää työtä, kiitos siitä asikkaillemme.