TERVETULOA LIIKKUMAAN POWERILLE

Alta löydät kaiken tarvitsemasi salille pääsemiseen.

Opiskelijoiden liikuntatunnit Maanantaina 15.1.2024 Torstaina 18.1.2024 Maanantaina 22.1.2024 Torstaina 1.2.2024 Keskiviikkona 7.2.2024 ja Keskiviikkona 14.2.2024


Tässä sinulle ohjeet tunnille saapumiseen.

Salimme sijaitsee osoitteessa Puistokatu 8 toisessa kerroksessa, salille kulku tapahtuu käyttämällä Power Gym sovellusta. Lataa sovellus itsellesi sovelluskaupasta. Suoran linkin sovellukseen löydät tämän artikkelin lopusta. Sovelluksen lataamisen jälkeen rekisteröidy sovellukseen jos et ole sitä jo aijjemmin tehnyt. Rekisteröityessäsi luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan jolla pääset kirjautumaan sovelluksee sekä verkkokauppaamme. Anna sovellukselle sen pyytämät luvat jotta se toimii oikein.


Kulkuoikeuden lunastaminen.

Rekisteröitymisen jälkeen menen sovelluksen etusivulta verkkokauppaamme ja valitse kertakäynti. Siirrä tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Etene ohjeiden mukaan, käyttämällä kassalla ryhmäsi alennus koodia saat käynnin veloituksetta. Valitse koodi oman ryhmäsi mukaan. kaikki tarvittavat linkit löydät suoraan artikkelin lopusta.

15.1.2024 liikuntatunti koodi: Hau23 ja HSä23A
18.1.2024 liikuntatunti koodi: HSä23B
22.1.2024 liikuntatunti koodi: Hau232 ja HSä23A2
1.2.2024 liikuntatunti koodi: HSä23B2
7.2.2024 liikuntatunti koodi: VAL1
14.2.2024 liikuntatunti koodi: VAL2


Salille kulkeminen.

​​​​​​​Näin olet lunastanut itsellesi sisäänpääsyn salille. Sovelluksen salikortti lehdellä ylimpänä on salin valinta valitse Power Gym Hamina, seuraavana on AVAA OVI jonka alta löytyy eri oviemme nimet. Nimeä klikkaamalla kyseinen ovi aukeaa. Kun olet painanut painiketta odota hetki että näyttöön ilmestyy OVI AVATTU teksti jonka jälkeen avaa ovi tai kulje portista. Portista kuljettaessa on tärkeää odottaa tekstin ilmestymistä jotta portti toimii oikein.

Voit ennen tunnin alkamista siirtyä suoraan pukutiloihin vaihtamaan varusteet ja halutessasi siirtyä salin puolelle lämmittelemään omatoimisesti. Jos haluat lukita pukukaapin ota mukaan pieni munalukko. Suosittelemme tekemään rekisteröitymisen ja kulkuoikeuden lunastamisen ennen salille saapumista. Näin varmistat sujuvan sisäänpääsyn kaikille. Aikaa rekisteröitymiseen ja kulkuoikeuden lunastamiseen kuluu muutamia minuutteja.


Jos liikuntatunti Powerilla oli mieleesi ja haluat aloittaa kuntosalilla käynnin tarjoamme kaikille ryhmään kuuluville Power Gym 24/7 jäsenyyden opiskelija hintaan 39,90€/4vk (norm 49€/4vk)

Tarjoamme myös opiskelijoille 5 ilmaista käynti kertaa lukuvuoden aikana.

Mikäli kiinnostuit otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteesee hamina@powergym.fi niin kerromme tarkemmat ohjeet edun lunastamiseksi.


Suorat linkit kaikkeen tarvitsemaasi löydät tästä




Tervetuloa liikkumaan kanssamme.

Ystävällisin terveisin
-Power Gym Hamina