Powerin synttäriviikon tapahtumia
​​​​​​​Miltä ne ”töppöset” näyttivätJalkaterän virheasentoihin ja nivelrikon hoitoon erikoistunut fysioterapeutti Bengt Kevin/ Medilife teki tiistaina 13.2.2024 Powerin tiloissa askelkartoituksia, joissa yllättävän monella nuorella, liikkuvallakin henkilöllä hän havaitsi jalkaterän holvien pettäneen ja alkavia kiputiloja polvissa, lonkissa tai alaselän alueella.

Iän karttuessa, jos virheasentoja ei hoideta oikeilla harjoitteilla, pohjallisilla tai asianmukaisilla jalkineilla, on todennäköistä, että nämä oireet tulevat lisääntymään ja henkilöt saavat iän myötä polven tai lonkan nivelrikon. Terveys 2000-tutkimuksessa polvennivelrikko diagnosoitiin 5 %:lla yli 30-vuotiaista miehistä ja 7 %:lla naisista ja lonkannivelrikon esiintyvyys oli lähes samaa luokkaa. Yli 55-vuotiailla esiintyvyys oli jo 10-25% ja kasvoi edelleen merkittävästi iän noustessa (Duodecim 2008).

Ennaltaehkäisy onkin yksi tärkeimmistä ”hoidoista”. Toivoa ei kannata menettää myös alkavaa nivelrikkoa voidaan hoitaa hyvin tuloksin. Tämän vuoksi Powergym Hamina tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden vielä uudelleen kartoittaa oman tilanteensa yhteistyökumppaninsa asiantuntijan, fysioterapeutti Bengt Kevinin vastaanotolla /Medilife.


Powerin erikoistarjous jäsenilleen
Askelanalyysi 43€ (norm 57€) Poweretu 14€
Analyysi ja yksilölliset pohjalliset 160€ (norm. 210€) Poweretu 50€


Varaa aika netistä https://medilife.fi/ajanvaraus fysioterapia 30 min/Bengt Kevin
tai soita Medilife 0440 413 501 ma-pe 09.00 – 15.00.
​​​​​​​