SULJETAANKO KUNTOSALIT??

Monet asiakkaamme varmasti miettivät, suljetaanko kuntosalit myös Kymenlaaksossa?

Power Gym Kuntokeskukset ovat avoinna normaalisti.

POWER GYM KUNTOKESKUKSET OVAT AVOINNA NORMAALISTI

Power Gym Kuntosalit seuraa tarkasti hallituksen antamia ohjeita sekä määräyksiä.

Meillä asiakkaan ei tarvitse seurata tilannetta ja miettiä onko kuntosalit avoinna ja miten toimia missäkin tilanteessa. Me olemme jatkuvassa yhteydenpidossa viranomaisiin ja pidämme asiakkaamme ajantasalla mikäli rajoituksia tai erityisohjeita joudutaan ottamaan käyttöön.

Median uutisointi helposti antaa ymmärtää jo muutenkin sekavassa tilanteessa, että kaikki loputkin kuntosalit suljetaan Suomessa, mutta näin ei tilanne ole.

"Eduskunta hyväksyi sunnuntain täysistunnossa myös tartuntatautilain väliaikaisen muutoksen, joka mahdollistaa tautitilanteen niin vaatiessa enintään kymmenen hengen yksityisten harrastetilojen kuten esimerkiksi loppujenkin kuntosalien sulkemisen vaikeimmilla koronaepidemia-alueilla."

Tämä tarkoittaa että aluehallintovirasto voi tarpeen vaatiessa sulkea ne kuntosalit joissa tällähetkellä asiakasmäärät ovat rajoitettu 10henkilöön.

Meillä Kymenlaaksossa ei ole asiakasmääriä rajoitettu eikä Aluehallintovirasto(AVI) ole ilmoittanut uusista rajoitustoimista alueella.

Mikäli kuntosalit tulevaisuudessa suljetaan myös Kymenlaaksossa tai asiakasmääriä rajoitetaan tai mitä tahansa muita rajoitustoimenpitetiä kuntokeskuksiin tulee, me olemme ensisijaisesti asiasta yhteydessä asiakkasiimme ja ohjeistamme kuinka toimia.

Muista huolehtia omasta hyvinvoinnista ja yleiskunnosta. Me huolehdimme, että voit sen tehdä turvallisesti tiloissamme.


Toivomme kuitenkin, että kuntosalit pysyvät auki ja siksi on äärimmäisen tärkeä noudattaa hygienia ohjeita.

OHJEISTUSTA PÄIVITETÄÄN JATKUVASTI TARPEEN MUKAAN.

Lue lisää