TERVETULOA LIIKKUMAAN POWERILLE

Opiskelijoiden kuntosali ryhmät


Tässä sinulle ohjeet tunnille saapumiseen.

Salimme sijaitsee osoitteessa Puistokatu 8 toisessa kerroksessa, salille kulku tapahtuu käyttämällä Power Gym sovellusta. Lataa sovellus itsellesi sovelluskaupasta. Sovelluksen lataamisen jälkeen rekisteröidy sovellukseen, jos et ole sitä jo aiemmin tehnyt. Rekisteröityessäsi luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, jolla pääset kirjautumaan sovellukseemme sekä verkkokauppaamme. Anna sovellukselle sen pyytämät luvat, jotta se toimii oikein. (Sijainti)


Kulkuoikeuden lunastaminen.

Rekisteröitymisen jälkeen menen sovelluksen etusivulta verkkokauppaamme ja valitse kertakäynti. Siirrä tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Etene ohjeiden mukaan, käyttämällä kassalla omaa ryhmäsi koodia (koodi:ekami) saat käynnin veloituksetta.


Salille kulkeminen.

​​​​​​​Näin olet lunastanut itsellesi sisäänpääsyn salille. Sovelluksen salikortti lehdellä ylimpänä on salin valinta valitse Power Gym Hamina, seuraavana on AVAA OVI jonka alta löytyy eri oviemme nimet. Nimeä klikkaamalla kyseinen ovi aukeaa. Kun olet painanut painiketta odota hetki että näyttöön ilmestyy OVI AVATTU teksti jonka jälkeen avaa ovi tai kulje portista. Portista kuljettaessa on tärkeää odottaa tekstin ilmestymistä jotta portti toimii oikein.

Voit ennen tunnin alkamista siirtyä suoraan pukutiloihin vaihtamaan varusteet ja halutessasi siirtyä salin puolelle lämmittelemään omatoimisesti. Suosittelemme tekemään rekisteröitymisen ja kulkuoikeuden lunastamisen ennen salille saapumista. Näin varmistat sujuvan sisäänpääsyn kaikille. Aikaa rekisteröitymiseen ja kulkuoikeuden lunastamiseen kuluu muutamia minuutteja.


Suorat linkit kaikkeen tarvitsemaasi löydät tästä

SOVELLUS ANDROID LAITTEELLE

SOVELLUS APPLE LAITTEELLE


Tervetuloa liikkumaan kanssamme.

Ystävällisin terveisin
-Power Gym Hamina