usein kysyttyä

MISSÄ POWER GYM SIJAITSEE?


Kouvolassa Power Gymin löytää Kouvolan ja Kuusankosken välistä, hyvien kulkuyhteyksien varresta, osoitteesta Tommolankatu 18, 45130 Kouvola, samoissa tiloissa toimii Motonet tavaratalo. Meillä on riittävästi parkkitilaa

VOINKO TUTUSTUA POWER GYMIIN ENNEN KUIN PÄÄTÄN JÄSENYYDESTÄ?

Salillamme on tutustumisaika jolloin paikalla on henkilökuntaa vastaamassa kysymyksiisi. Tutustumisaika on maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-19.

KUN LIITYN VERKKOKAUPASTA JÄSENEKSI, MILLOIN PÄÄSEN SALILLE?

Salille pääsee HETI kun jäsenyys on tehty. Teille tulee heti liittymisen jälkeen kaksi erillistä sähköpostia. Toinen niistä sisältää henkilökohtaisen kulkukoodin jolla pääsee kulkemaan salille siihen saakka kunnes poletti tulee. Muistathan että koodi on henkilökohtainen.

JOS OSTAN VERKKOKAUPASTA 10XKORTIN, PÄÄSENKÖ HETI TREENAAMAAN?

Salille pääsee heti kun 10xkorttii on saapunut, tällöin ei tule kulkoodia.

JOS OLEN OLLUT JO AIEMMIN POWER GYMIN JÄSEN JA UUDEN JÄSENYYDEN OSTO EI ONNISTU?

Tällöin sinun pitäisi kirjautua sivuillemme entisenä asiakkaana. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi ja salasana on asiakaskoodisi. Jos et muista salasanaa, paina en muista salasanaa kohtaa, niin uusi salasana lähetetään sähköpostiisi, näin pääset yrittämään uudelleen sinulle lähetetyllä salasanalla. Jos et jostain syystä pääse siltikään eteenpäin, niin ota heti yhteyyttä sähköpostilla osoitteeseen kouvola@powergym.fi niin teemme jäsenyyden ja tarkistamme että yhteystietosi on meillä oikein.

VOINKO MAKSAA KÄTEISELLÄ TAI LIIKUNTASETELEILLÄ?

Jäsenyydet pystyy maksamaan sähköisesti verkkopankin kautta tai sitten luottokorttia tai e-laskua käyttäen. Emme ota vastaan käteismaksuja.

Liikuntaseteleillä onnistuu maksaminen toisesta jäsenkuukaudesta lähtien, hyväksymme Smartumin, e-passin ja Tyky- sekä Virike-setelin.
Liikuntasetelit tulee palauttaa salin sisällä olevaan liikuntaseteleille varattuun postilaatikkoon joka sijaitsee toimiston seinässä.
Laita setelit kirjekuoreen jossa omat yhteystietosi ja muista allekirjoittaa setelit!

Sähköisten liikuntatuotteiden käyttö onnistuu niin, että valitsette käyttöpaikan Power Gym Kouvola ja syötätte haluamanne summan meille.
Lähettäkää suorituksesta kuitti osoitteeseen kouvola@powergym.fi

Liikuntasetelelillä tai vastaavalla palvelulla maksettaessa maksun käsittelyaika on n.3 viikkoa riippuen maksutavasta.
Avoinna olevia laskuja ei voi maksaa vaan maksu vähennetään aina tulevista maksuista.

ONKO POWER GYMILLÄ IKÄRAJAA?

Alaikäraja on 15vuotta. Ja muistathan, että jokaisella Power Gymissä treenaavalla pitää olla oma henkilökohtainen jäsenkortti.

Alaikäinen voi liittyä verkkosivuilta jäseneksi huoltajan yhteystiedoilla ja ilmoittaa sitten meille sähköpostilla kouvola@powergym.fi osoitteeseen alaikäisen käyttäjäntiedot sotuineen, niin lisäämme ne järjestelmään.

VOINKO PITÄÄ TAUKOA POWER GYMIN JÄSENYYDESTÄ?

Tauotus on mahdollista vain raskauden, armeijan tai vakavan sairauden takia. Lisätietoa saat sähköpostin kautta kouvola@powergym.fi

JOS OSTAN YHDISTELMÄJÄSENYYDEN MITEN PÄÄSEN VARAAMAAN TFW- JA RYHMÄLIIKUNTATUNTEJA?

Tunnit pääset varaamaan TÄSTÄ. Jos et jostain syystä pääse kirjautumaan, niin ota heti yhteys sähköpostilla osoitteeseen; info@funwellness.org niin tarkistamme asian.

MITÄ JOS HÄVITÄN JÄSENKORTIN?

Näin ikävästi jos pääsee tapahtumaan, niin ota heti yhteys sähköpostilla osoitteeseen kouvola@powergym.fi Näin saamme kortin kuoletettua ja saat uuuden kortin kadonneen tilalle, tästä veloitamme aloitusmaksun verran eli 15.90€.

Jäsenkortilla pääset sisälle ja se toimii myös maksuvälineenä juoma- ja välipala-automaatteihin, kun olet tehnyt e-laskusopimuksen.

VOINKO TULLA YHDESSÄ YSTÄVÄN KANSSA TREENAAMAAN?

Pääset tutustumaan siihen varattuina ajankohtana, maanantaina ja keskiviikkona klo 16.00-19.00. Paikalla on henkilökuntaa ottamassa teidät vastaan ja vastaamassa kysymyksiinne.

LÖYTYYKÖ POWER GYMISTÄ RYHMÄLIIKUNTATUNTEJA?

Power Gym Kouvolasta löytyy ohjatut Training For Warriors (TFW) ryhmäliikunta tunnit jotka toteutamme yhteistyössä Funnwellness:in kanssa.

OLEN UUSI JÄSEN KUNTOSALILLA, SAANKO HARJOITTELUUN APUA?

Power gymissä on mahdollista erikseen ostaa kuntosaliopastus tai -ohjelma Personal Trainereiltämme jotka ovat sinua varten ja auttavat mielellään. Meiltä saa esim. Power startin hintaan 79€ se sisältää treeniohjelman ja yhden tapaamisen Personal Trainerin kanssa. Treenarimme auttavat sinua mielellään ja yhdessä sinun kanssasi voitte räätälöidä sinulle sopivan ohjelman, liittyipä se sitten painonhallintaan, kuntoutukseen, lihasmassan lisäämiseen tai ravinto-ohjaukseen. Kaikki paketit näet suoraan tästä.

Ota yhteyttä suoraan traineriin tai sähköpostilla kouvola@powergym.fi

ONKO POWER GYMILLÄ MAHDOLLISUUTTA SAUNOMISEEN?

Meillä ei ole mahdollisuutta saunaan, koska sali on avoinna 24/7 ja henkilökuntaa ei ole paikalla.

MITEN VOIN IRTISANOA JÄSENYYTENI?

Irtisanoutuminen onnistuu verkkosivuillamme täyttämällä irtisanoutumisilmoituksen. Muistathan että Irtisanomisaikamme on ehtojemme mukaisesti yksi täysi laskutuskausi (n.4vkoa).