Vanheneeko liikunta etusi? Käytä se itseesi!

Onko etuja jäänyt käyttämättä? Käytä ne nyt omaan hyvinvointiisi.

Smartum ja E-passi mahdollistavat jäsenyyden ja ensimmäisen laskutus kauden maksamisen suoraan verkkokaupasta. Muilla maksutavoilla tai isompia summia maksettaessa maksu ei valitettavasti suoraan verkkokaupasta onnistu. Verkkokauppaamme pääset tästä.


Jos et ole vielä asiakkaamme ja käytössäsi on E-passi tai Smartum suosittelemme ostamaan haluamasi jäsenyyden verkkokaupasta. Tämän jälkeen jos saldoa on vielä käytettävänä voitte maksaa meille haluamanne summan. Saamme maksusta automaattisesti kuitin jonka perusteella löydämme jäsenyytesi ja kuittaamme maksulla valittua jäsenyyttä niin pitkälle kuin maksettu summa riittää. Lähetämme maksusta kuitin ja vahvistusviestin. Meidät löydät käyttöpaikka hausta nimellä Power Gym Hamina / Lady

Jos käytössäsi on jokin muu maksutapa tai seteleitä ei maksu verkkokaupassa onnistu.


Mobiili / verkkomaksu

Jos haluat ostaa jäsenyyden esimerkiksi Eazybreakin mobiili maksulla toimi seuraavasti.

-Maksa maksu Eazybreakin palvelussa löysdät meidät käyttöpaikka hausta nimellä Power Gym Hamina / Lady
-Lähetä meille sähköpostilla hamina@powergym.fi minkä jäsenyyden haluat yhteystietojesi kanssa.
-Maksusta tulee meille kuitti ja viestisi tietojen perusteella teeme teille jäsenyyden
-Jos olet jo asiakas maksamme voimassaolevaa jäsenyyttäsi niin pitkälle kuin maksu riittää
-Jos haluat vaihtaa jäseyytesi tyyppiä esimerkiksi 24/7 jäsenyydestä vuosi jäsenyyteen lähetä meille sähköpostilla ilmoitus ennen maksua niin osaamme vaihtaa jäsenyytesi.


Setelimaksut

Jos sinulla on käytössä seteleitä toiminta tapa on melkein sama kuin mobiili/verkkomaksuissa. Suurimpana erona on että setelit pitää meille fyysisesti toimittaa.

Jos käytössäsi on seteleitä toimi seuraavasti:

-Lähetämeille sähköpostilla tiedot maksutapa, maksettuva summa, yhteystiedot ja minkä jäsenyyden haluat.
-Aktivoimme jäsenyyden viestisi perusteella.
-Tämän jälkeen setelit tulee toimittaa salin sisällä olevaan lukittuun postilaatikkoon mahdollisimman pian esimerkiksi ensimmäisen treenin yhteydessä.
-Noudamme setelit laatikosta ja syötämme maksun josta lähetämme kuitin ja vahvistusviestin.
-Muista että vanhenevat setelit pitää toimittaa siten että ne keretään käsitellä ennen kuin ne vanhenevat. Maksua ei siis kannata jättää vuoden viimeiselle päivälle tai emme kerkeä maksua syöttämään. Viimeinen tyhjennys päivä 29.12.202Meille käyvät kaikki yleisimmät liikuntaraha maksut

-Smartum
-E-passi
-Edenred
-Eazybreak
-Virike
-Tyky

Hinnastoomme pääset tästä.


Jos vielä jäi jotain kysyttävää niin vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Meille voit lähettää viestiä osoitteeseen hamina@powergym.fi tai koittaa tavoitella meitä puhelimitse numerosta 0505503328.