KIITOS ETTÄ KUULUT POWER GYM HAMINAN HEIMOON


Powergym Hamina ei ole vain seinät salimme ympärillä, rauta niiden sisällä tai laitteet. Powergym Haminan muodostavat ne uskolliset asiakkaat, jotka käyvät päivästä toiseen, vuodesta vuoteen harjoittelemassa ja huolehtimassa itsestään. Sinä olet Powergym Hamina! Tästä uskollisuudesta haluamme kiittää sinua ja myös säännöllisesti muistaa uskollisia asiakkaitamme kilpailujen, tapahtumien, etujen ja toisinaan myös pienten lahjojen myötä.

Nyt haluamme antaa sinulle lahjan, jolla mahdollistat liikunnan tuoman hyvinvoinnin ja kehityksen jollekin sinulle tärkeälle ihmisille. Annamme sinulla lahjaksi 1 kuukauden ilmaisen treenilahjakortin Powergym Haminan kuntosalille tai Power Ladyn naisten salille. Tällä lahjakortilla valitsemasi tärkeä henkilö saa käyttää Powergymin kuntosalin- tai Ladyn naistensalin palveluita yhden kuukauden ajan veloituksetta.

Anna siis, vaikka joululahjaksi hyvinvointia, terveyttä ja suorituskykyä sinulle tärkeälle ihmiselle.


Lahjakortin voit lunastaa laittamalla meille sähköpostia hamina@powergym.fi. Kerro viestissä kenelle lahjakortti on osoitettu.

Meiltä saat ns. konkreettisen/perinteisen Powerin tai Ladyn lahjakortin, jonka voit noutaa toimipisteiden aukioloaikoina tai voimme sen myös Sinulle postittaa pyynnöstäsi mikäli haku ei ole mahdollista. Voimme myös toimittaa lahjakortin digitaalisena sähköpostiisi.


Kampanjan ehdot:

Lahjasi on lunastettavissa 12.12.2023 asti
Lahjakortti tulee aktivoida 1.3.2024 mennessä
Lahjakortin rekisteröinti hetkellä asiakkuuden rekisteröivällä henkilöllä ei saa olla ollut aktiivista asiakkuutta edelliseen 6 kuukauteen
Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin