KURKKAA POWERILLA MISTÄ SINUT ON TEHTY?

Ilmainen InBody mittaus 27-28.5.2024 kello 10.00 - 13.00 ja 15.00 - 19.00

InBody Powergymillä

27 - 28.5.2024 kello 10.00 - 13.00 ja 15.00 - 19.00

Powergymillä on veloituksettomat InBody-mittaukset. Tule siis Powerille ja kurkkaa mistä sinut on tehty. InBody-mittauksesta saat luotettavaa ja vertailukelpoista tietoa kehosi tilasta. Mittauksesta käy ilmi mm. kehon rasvaprosentti, terveydelle erittäin haitallisen viskeraalirasvan määrä, lihasmassan määrä, kehon nestetasapaino sekä lihasjakauma. Laite laskee sinulle myös mittauksen yhteydessä perusaineenvaihdunnan kaloreina.

InBodylla on hyvä seurata miten treenisi ja elämäntapavalintasi näkyvät kehossasi. Oikein toteutettuna InBody on hyvin luotettava menetelmä eri kudostyyppien arviontiin. Nyt on loistava hetki käydä hakemassa omat tulokset. Niistä näet sitten miten kesä ja tekemäsi valinnat vaikuttavat sinuun. Normaalisti hyvä mittausväli on noin kolme kuukautta. Mikäli meinasit viettää aktiivisen kesän, näet sitten syksyllä, miten rasva on sulanut treenissä ja auringossa. Jos taas kesäsi ei ole niin aktiivinen, näet sitten miten kolmen kuukauden jakso vaikuttaa lihasmassaasi, rasvaprosenttiin ja terveyttä korreloiviin arvoihin. Molemmissa tapauksissa motivaatiosi treenata nousee varmastikin ​​​​​​​


Testiin valmistautumisohjeet

Luotettavuuden parantamiseksi ja tarkimman mahdollisen tuloksen saadaksesi huomioi seuraavat testiin valmistautumisohjeet:

- Älä juo alkoholia 12 tuntiin ennen testiä
- Älä sauno ennen testiä
- Älä tee treeniä ennen testiä
- Älä syö mitään isoa 3-4 tuntiin ennen testiä
- Tyhjennä rakkosi ennen testiä
- Riisu painavat metalliset korut sekä kaikki sähköinen elektroniikka päältäsi ennen testiä
- Laita testiin mahdollisimman kevyet vaatteet (ohuet sportti vaatteet ovat paras)

Testi soveltuu kaikille pois lukien mikäli sinulla on sydämen tahdistin tai olet raskaana.


Tervetuloa mittaamaan itsesi :)

Mittaukset toteutetaan yhteistyössä Haminan kaupungin kanssa.

Nähdään Powerilla - Power Gym Hamina henkilökunta