maksutapa ohjeet


Ohje liikuntarahalla maksamiseen

Meillä käy Smartum, E-passi, Edenred, Eazybreak, Tyky sekä Virike.

Tiesitkö että E-passin, Smartumin ja Edenredin avulla voit ostaa jäsenyyden suoraan verkkokaupassa?

1.Lataa Power Gym sovellus sovelluskaupasta ja rekisteröidy

2.Kirjaudu sovellukseen ja avaa verkkokauppa

3.Valitse haluamasi tuote verkkokaupasta ja siirrä se ostoskoriin

4.Seuraa verkkokaupan ohjeita

5.Valitse maksutavaksi E-passi / Smartum ja siirry maksamaan

Verkkokauppa ohjaa sinut automaattisesti E-passin / Smartumin palveluun maksun vahvistusta varten. Maksun hyväksymisen jälkeen sivu ohjaa sinut takaisin verkkokauppaan ja ostamasi jäsenyys on käytettävissäsi heti. Kätevää eikö?

Mastercard pohjaisella Edenred kortilla voit maksaa valitsemalla Mastercard maksutavan ja syöttämällä kortin tiedot.

Mikäli sinulla on käytössä maksutapa jota ei ole verkkokaupassa ota meihin yhteyttä sähköpostitse hamina@powergym.fi ja kerro minkä jäsenyyden haluat ja millä haluat sen maksaa niin lähetämme sinulle ohjeet maksun maksamiseksi.
Liikuntaedun käyttäminen jäsenyyden ostamisen jälkeen.

Mobiilimaksujen käyttö onnistuu kätevästi palveluntarjoajan omassa sovelluksessa. Valitsette käyttöpaikan
Power Gym Hamina/Lady ja syötätte haluamanne summan meille. Meille tulee automaattisesti kuitti suorituksestasi. Maksulla kuittaamme avoimia ja tulevia laskuja niin pitkälle kuin summa riittää. Maksusta saat vahvistusviestin sähköpostitse kun tapahtuma on meillä käsitelty. Käsittelyaika on n.1-2 viikkoa.

Seteleillä maksettaessa setelit tulee toimittaa salilla olevaan postilaattikkoon kirjekuoressa omien yhteystoietojen kera. Seteleissä tulee olla käyttäjän nimi kirjoitettuna. Tai vaihtoehtoidesti vastaanottoon sen ollessa auki (Lady maanantaisin klo 16 - 19 ja Power Gym tiistaisin klo 16 - 19) Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa jäsenyyttä ota meihin yhteyttä ennen setelien tuomista jotta saamme jäsenyytesi voimaan ja pääset tuomaan setelit salille. Meille voit laittaa viestiä hamina@powergym.fi tai soittaa numeroon 0505503328.

Liikuntarahan käytämme esisijaisesti avoimien laskujen maksuun. Voitte ladata kerralla suuremman summan niin maksamme tulevia maksuja jo etukäteen niin pitkälle kuin summa riittää. Osittain avoimeksi jääneistä laskuista lähetämme loppulaskun heti maksun syöttämisen jälkeen.

Mikäli haluat kohdistaa liikuntarahan esimerkiksi tarjoukseen tai johonkin muuhun kuin voimassaolevan jäsenyyden laskujen maksuun tai sinulla ei ole voimassa olevaa jäsenyyttä, ilmoitathan mihin haluat liikuntarahan kohdistaa ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse hamina@powergym.fi tai alla olevan "Ota yhteyttä" painikkeen kautta


E-LASKUTUS

Ohje E-laskulla maksamiseen

Laskutuksemme toimii ensisijaisesti E-laskuna. Tekemällä E-lasku sopimuksen, säästät myös 5euron paperilaskutuslisän. Sinun tulee hyväksyä Power Gym Hamina E-laskuttajaksi omassa verkkopankissasi jonka jälkeen voit valita E-laskutukselle automaattisen hyväksynnän päälle, näin maksut veloitetaan automaattisesti tililtäsi eikä sinun tarvitse erikseen hyväksyä säännöllistä laskua. Asiakasnumero toimii yksilöintitietonasi.
​​​​​​​Mikäli sinulla tulee kysyttävää E-laskutuksesta, suosittelemme ottamaan yhteyttä omaan pankkiisi.

Mikä on E-lasku?

E-lasku on sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva lasku. E-lasku on helppo tapa maksaa laskuja, koska e-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. Se on sähköinen lasku, joka eroaa paperilaskusta vain toimitustavan puolesta. Voit asettaa E-laskulle automaattisen hyväksynnän jolloin sinun ei tarvitse erikseen hyväksyä laskua vaan laskut veloitetaan automaattisesti tililtäsi.