MITEN TREENATA OIKEIN

Ei se kuka treenaa eniten tai se kuka koviten vaan se kuka treenaa fiksuiten...

Monet treenaavat salilla ja ovat huomanneet, että kehitystä ei tule halutulla tavalla.
​​​​​​​-kuulostaako tutulta?

Kehityksessä ei ole kyse treenaatko kaikista koviten tai useiten vaan siitä treenaatko fiksuiten.
Olipa sinun tavoite sitten kasvattaa lihasmassaa, pudottaa painoa tai kiristyä niin kaikista tärkeintä on saada oikea määrä laadukasta ravintoa, oikeanlainen määrä laadukasta liikuntaa ja riittävä määrä lepoa palautukseen.


Kaikki alkaa kehityksessä ensimmäisenä ravinnosta jolla rakennetaan perusta kehitykselle ja se tehdään oikeanlaisen ravinnon kanssa, kun perusta on hyvä sen päälle aletaan rakentamaan haluttua kehitystä oikealaisella treenillä, kun ravinto ja treeni on saatu oikealle tasolle pitää huolehtia riittävästä levosta ja kuten sanontakin sanoo "lihas kasvaa levossa" pitää paikkansa joten muistetaan levätä.


Mikä on sitten riittävä määrä treeniä?

Tähän on vaikea antaa oikeaa vastausta, oikea treenimäärä riippuu sinun tavoitteista.
Monet sanovat haluavansa pitää itsensä kunnossa, mutta ei vaan ole aikaa ja se on kehityksen ja tavoitteiden esteenä, mutta se on useiten tekoselitys. Kaikki lähtee sinusta ja sinun päättäväisyydetä ja halusta onnistua ja saavuttaa itselle asetetut tavoitteet, jos jotain halutaan sen eteen pitää tehdä töitä jos niistä vaan haaveillaan se on haaveilua eikä auta sinua pääsemään kohti tavoitteita.
​​​​​​​

Mistä saan lisää aikaa vuorokauteen?

Monella on aikaa katsoaTV:tä ja sitä katsotaankin keskimäärin 2tuntia 9minuuttia päivässä, se tekee 2 täyttä 7.5tunnin työpäivää viikossa, eli 8 täyttä työpäivää kuukaudessa! Voisiko siitä nipistää muutaman tunnin? Muistathan, että treeniin käyttämäsi aika ei ole sinulta pois vaan se on juurikin aikaa sinulle itselle.
Yksikin tehty treeni on parempi kun ei yhtään ja monet vuosia treenanneet ovatkin juuri aloittaneet yhdellä treenillä viikossa ja hetken päästä huomaavatkin treenavansa säännöllisesti useamman kerran viikossa. Pääasia on aloittaa.

Olisko nyt aika aloittaa ja panostaa itseesi?

LIITTYMINEN ON NYT HELPPOA

ILMAINEN TREENIOHJELMA - ILMAINEN LAITEOPASTUS

Lue lisää