Usein kysyttyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Missä Power Gym sijaitsee?

Haminassa salimme sijaitsevat Haminan keskustassa osoitteessa Puistokatu 6,49400 Hamina ja Power Gym Ladyn osoitteessa Satamakatu 11, 49400 Hamina.

Voinko tutustua Power Gymiin ennen kuin päätän jäsenyydestä?

Saleillamme on asiakaspalvelu paikalla seuraavasti Powerilla Tiistaisin klo 16-19 ja Ladyllä Maanantaisin klo 16-19. Mobiilisovelluksemme kautta on mahdollista lunastaa kertaluontoinen tutustumiskäynti jolloin tutustumaan pääsee myös asiakaspalvelu aikojen ulkopuolella.

Onko Power Gymissä riittävästi parkkitilaa?

Haminassa on tori jossa reilusti parkkitilaa. Ladyn edessä vinoparkki jossa on rajallisesti tilaa autoille ja Haminan torilta lyhyt kävelymatka salille

Kun liityn verkkokaupasta jäseneksi, milloin pääsen salille?

Salille pääsee HETI kun jäsenyys on tehty. Salille kulku tapahtuu mobiilisovelluksemme kautta. Salille pääsette heti ostoksen jälkeen.

Jos ostan verkkokaupasta 10xkortin, pääsenkö heti treenaamaan?

Salille pääsee sovelluksemme kautta heti ostoksen jälkeen.

Voinko maksaa käteisellä tai liikuntarahalla?

Jäsenyydet pystyy maksamaan sähköisesti verkkopankin kautta tai e-laskua käyttäen. Emme ota vastaan käteismaksuja.

Liikuntarahalla maksu onnistuu maksaminen toisesta jäsenkuukaudesta lähtien, meille käy kaikki yleisimmät verkkomaksut ja setelit. Smartum, Edenred, E-passi, Virike, Tyky

Jäsenyyden ostaminen onnistuu Smartum ja E-passi maksutavoilla suoraan verkkokaupassamme.

Käyttöpaikka: Power Gym Hamina / Lady

hamina@powergym.fi

Liikuntasetelelillä tai vastaavalla palvelulla maksettaessa maksun käsittelyaika on n.2viikoa riippuen maksutavasta. Kuittaamme aina ensisijaisesti avoimia laskuja maksetuiksi.

Onko Power Gymillä ikärajaa?

Alaikäraja on 15vuotta. Ja muistathan, että jokaisella Power Gymissä treenaavalla pitää olla oma henkilökohtainen jäsenkortti. Alle 18 vuotias tarvitsee liittymiseen huoltajan luvan.

Voinko pitää taukoa Power Gymin jäsenyydestä?

Tauotus on mahdollista vain raskauden, armeijan tai vakavan sairauden takia. Lisätietoa oman salisi sähköpostin kautta. Tauko astuu voimaan seuraavan täyden laskutus kauden päätyttyä.

Power Gym/Lady

hamina@powergym.fi

Mitä jos hävitän jäsenkortin?

Näin ikävästi jos pääsee tapahtumaan, niin ota heti yhteys sähköpostilla, jotta saamme kortin kuoletettua ja saat uuuden kortin kadonneen tilalle, tästä veloitamme kulkutunnisteen verran eli 10€. Muistathan että voit ladata Power Gym mobiilisovelluksen puhelimeesi veloituksetta ja voit kulkea sen avulla myös salillemme.

Power Gym/Lady

hamina@powergym.fi

Voinko tulla yhdessä ystävän kanssa treenaamaan?

Kyllä voit. Ystäväsi voi lunastaa kertaluontoisen tutustumiskerran mobiilisovelluksella jolloin tutustumaan pääsee silloin kun haluatte.

Löytyykö Power Gymistä ryhmäliikuntatunteja?

Power Gym Lady naisten salillemme Haminassa on mahdollisuus ryhmäliikuntatunteihin. Muilla Power Gymeillä ei ole ryhmäliikuntatunteja.

Olen uusi jäsen kuntosalilla, saanko harjoitteluun apua?

Power gymissä on mahdollista erikseen ostaa kuntosaliopastus tai -ohjelma Personal Trainereiltämme jotka ovat sinua varten ja auttavat mielellään. Meiltä saa esim. aloituspaketin hintaan 59€ (norm.120€) se sisältää treeniohjelman ja yhden tapaamisen Personal Trainerin kanssa. Treenarimme auttavat sinua mielellään ja yhdessä sinun kanssasi voitte räätälöidä sinulle sopivan ohjelman, liittyipä se sitten painonhallintaan, kuntoutukseen, lihasmassan lisäämiseen tai ravinto-ohjaukseen. Ota yhteyttä suoraan traineriin tai sähköpostilla

Power Gym/Lady
hamina@powergym.fi

Onko Power Gymillä mahdollisuutta saunomiseen?

Kouvolan ja Haminan Power Gymillä ei ole mahdollisuutta saunaan mutta Haminan Ladyllä on sauna.

Miten voin irtisanoa jäsenyyteni?

Irtisanoutuminen onnistuu helposti klikkaamalla sivun alereunassa olevaa linkkiä: Sopimuksen irtisanominen.

Muistathan että jäsenyys päättyy sopimusehtojemme mukaisesti seuraavan täyden laskutus kauden päättyessä.