Liikuntaetu vuodelle 2022

Hyvää uutta vuotta. Vuosi 2022 tuo tullessaan muutoksia ja yksi niistä on Stevecon siirtyminen E-passin etujen piiriin. Tämä muutos ei muuta jäsenyyksienne hintoja vain yrityksenne tarjoama tuki muuttuu eri muotoon. Jäsenyytenne hinta säilyy samana niin pitkään kuin olet meillä yhtäjaksoisesti asiakkaana.


Tähän saakka olemme vähentäneet laksuistanne edun ja laskuttaneet sen työnantajaltanne (20€) 8 kuukauden ajalta. Nyt E-passin myötä saatte koko tuki summan käyttöönne kerralla ja voitte halutessanne käyttää sen jäsenmaksujen maksamiseen kerralla tai pienemmissä osissa.


Käytännössä maksut E-passilla ja vastaavilla maksutavoilla toimivat samalla tavalla. Jos summa on alle laskun kokonais summan kuitataan sillä osa avoimesta laskusta maksetuksi. Jos summa kattaa laskun kokonaa tai on suurempi niin maksulla kuitataan avoin ja tulevia laskuja maksetuksi niin pitkälle kuin maksu riittää. Jos maksu ei mene tasan lähetetään viimeisestä osittain avoimesta laskusta loppu lasku heti maksun syöttämisen jälkeen. Lähetämme maksusta aina kuitin ja vahvistus viestin kun se on käsitelty.

On hyvä pitää mielessä että kuittaamme ensisijaisesti avoimia laskuja maksetuiksi. Tämä tarkoittaa siis sitä että jos teille on tullut lasku ja maksat E-passi maksun ei avointa laskua enää kannata tilisiirtona maksaa ennen kuin olemme käsitelleet maksun ja lähettäneet siitä vahvistus viestin.

Suosittelemme maksamaan kerralla pidemmän ajan näin maksuja ei tarvitse tehdä useita maksuja. On kuitenkin mahdollista maksaa jokainen lasku erikseen jos niin haluat.

Maksu meille onnistuu helposti E-passi sovelluksen avulla. Etsi meidät nimellä Power Gym Hamina / Lady ja maksa haluamasi summa. Meille maksusta tulee automaattisesti kuittaus jonka perusteella syötämme maksun.

Tässä linkki liikuntaraha maksujen käsittelyä koskevaan tiedotteeseemme.
Tietoa liikuntarahasta


Mikäli kysyttävää vielä jäi niin autamme mielellämme.

Meidät tavoitat sähklpostilla osoitteesta hamina@powergym.fi tai puhelimitse numerosta 0505503328.


Ystävällisin terveisin
​​​​​​​-Power Gym henkilökunta