TIEDOITE MAHDOLLISEN ASIAKASMÄÄRÄN RAJOITTAMISESTA

POWER GYM KUNTOKESKUKSET OVAT AVOINNA NORMAALISTI KUNNES TOISIN ILMOITETAAN!

Monet asiakkaamme kuitenkin miettivät mitä tapahtuu mikäli asiakasmääriä rajoitetaan myös Haminassa.

Mikäli rajoitukset tiukkenevat ja joudumme rajoittamaan asiakasmääriä tiloissamme, olemme tähän jo etukäteen varautuneet jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja niin että jokaisella olisi mahdollisuus päästä treenamaan.

Asiakkaat varaavat verkkosivujen tai Power Gym mobiilisovelluksen kautta 60minuutin harjoitusajan ajanvarauskalenterista itselleen. Varaukset tehdään tasatunnein
Asiakkaalla tulee olla voimassa oleva jäsenyys sekä varattu aika jotta salille pääsee kulkemaan.
​​​​​​​Varauksia voi tehdä yhden kerrallaan.

Järjestelyllä kukaan ei tule turhaan salille kokeilemaan mahtuuko salille vai ei ja näin vältetään asiakaspettymykset ovella. Tarkoituksena on rytmittää salin käyttöä mahdollisimman tehokkaasti jotta kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus päästä treenaamaan. Varauksia voi tehdä 24/7!


Haminan Power Gym kuntosalilla treenaa hieman vuodenajasta riippuen noin 80-100 henkilöä päivässä. Mikäli rajoitustoimia joudutaan tekemään ja asiakasmäärä tilassa saa olla vain 10henkilöä kerrallaan/tila mahdollistaa se kuitenkin meillä 240 varaustuntia vuorokaudessa joten treenaamaan pääsee kyllä jokainen halukas varmasti, mutta vaatii mahdollisesti joustamista treeniajan suhteen mahdollisista rajoitustoimista johtuen.

Toivomme kuitenkin, että kuntosalit pysyvät auki ja siksi on äärimmäisen tärkeä meidän kaikkien noudattaa hygienia ohjeita.

HYGIENIA OHJEISTUS

OHJEISTUSTA PÄIVITETÄÄN JATKUVASTI TARPEEN MUKAAN.

Lue lisää

HALLITUS ASETTI POIKKEUSLAIN 25.2.2021

​​​​​​​Power Gym Kuntosalit seuraa tarkasti hallituksen antamia ohjeita sekä määräyksiä.

Lue lisää

USKALTAAKO SALILLE MENNÄ NÄIN KORONA AIKANA?

Onko kuntosalilla turvallista urheilla näin Koronan aikana?

Lue lisää