tietoa laskutuksesta

Tietoa laskutuksesta sekä liikuntarahan käytöstä

​​​​​​​
Ohje E-laskulla maksamiseen

Laskutuksemme toimii ensisijaisesti E-laskuna. Tekemällä E-lasku sopimuksen, säästät myös 5euron paperilaskutuslisän. Sinun tulee hyväksyä Power Gym Hamina E-laskuttajaksi omassa verkkopankissasi jonka jälkeen voit valita E-laskutukselle automaattisen hyväksynnän päälle, näin maksut veloitetaan automaattisesti tililtäsi eikä sinun tarvitse erikseen hyväksyä säännöllistä laskua. Laskun asiakasnumero toimii yksilöintitietonasi. (Tarvittavat tiedot löydät saamastasi laskusta)
​​​​​​​Mikäli sinulla tulee kysyttävää E-laskutuksesta, suosittelemme ottamaan yhteyttä omaan pankkiisi.

Mikä on E-lasku?

E-lasku on sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva lasku. E-lasku on helpoin ja vaivattomin tapa maksaa laskuja, e-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. Se on sähköinen lasku, joka eroaa paperilaskusta vain toimitustavan puolesta. Voit asettaa E-laskulle automaattisen hyväksynnän jolloin sinun ei tarvitse erikseen hyväksyä laskua vaan laskut veloitetaan automaattisesti tililtäsi.


LIIKUNTASETELIT

Ohje liikuntarahalla maksamiseen

Meillä käy Smartum, E-passi, Edenred, Eazybreak, Tyky sekä Virike.


Smartumilla ja E-passilla jäsenyyden ostaminen onnistuu suoraan verkkokaupasta. Mikäli sinulla on jo jäsenyys sähköisten liikuntatuotteiden käyttö onnistuu kätevästi verkkopalvelussa. Valitsette käyttöpaikan Power Gym Hamina / Lady ja syötätte haluamanne summan meille. Meille tulee automaattisesti kuitti suorituksestasi. Saatte vahvistusviestin sähköpostitse kun tapahtuma on meillä käsitelty. Käsittelyaika on n.1-2 viikkoa.

Liikuntarahan käytämme laskujen maksuun. Voitte ladata kerralla suuremman summan niin maksamme tulevia maksuja jo etukäteen niin pitkälle kuin summa riittää. Osittain avoimeksi jääneistä laskuista lähetämme loppulaskun heti maksun syöttämisen jälkeen.

Mikäli haluat kohdistaa liikuntarahan esimerkiksi tarjoukseen tai johonkin muuhun kun voimassaolevan jäsenyyden laskujen maksuun, ilmoitathan mihin haluat liikuntarahan kohdistaa ottamalla meihin yhteyttä aähköpostitse hamina@powergym.fi tai alla olevan "Ota yhteyttä" painikkeen kautta