YRITYKSILLE

Tiesithän, että työnantajan tuloverotuksessa työntekijöille tarjottu liikuntaetu on verovähennyskelpoista 400 euroon asti vuodessa jokaista työntekijää kohden!

LIIKUNNALLA TERVEEMPI YRITYS

Työterveyslaitoksen asiantuntijoiden mukaan yhden sairaslomapäivän kustannus yritykselle on keskimäärin 300–350 euroa. Yleisimmät syyt sairauspoissaoloihin liittyvät erilaisiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin, joista suuri osa on helposti ehkäistävissä tai hoidettavissa oikeanlaisella liikunnalla ja urheilulla. Vain kahdella säännöllisellä treenikerralla kuntosalilla viikossa voidaan parantaa työntekijöiden ryhtiä, poistaa staattisista asennoista syntyneitä kireyksiä ja parantaa kestävyyskuntoa, laskea kohonnutta verenpainetta ja kolesterolia, paremmasta ryhmähengestä puhumattakaan ja satoja muita hyötyjä jotka vähentävät turhia sairauspoissaoloja ja parantaa yrityksesi työyhteisöä.

Tiesithän, että meillä käy kaikki yleiset liikuntaedut. Smartum, Edenred, Tyky, E-passi sekä Eazybreak.

OTA ASKEL KOHTI TERVEEMPÄÄ YRITYSTÄ!

Olemme mukana liikuttamassa yrityksiä terveemmiksi. Siksi me haluamme tukea sinun yrityksen työhyvinvointia ja tarjoamme sinulle sekä työntekijöillesi ammattilaisen laatiman perehdytyksen sekä treeniohjelman jonka avulla varmistetaan että aloittaminen kuntosalilla on varmasti turvallista ja tehokasta sinulle sekä työntekijällesi lähtökunnosta riippumatta.

TUOTTAVAMPI YRITYS

Power Gym yrityssopimuksen avulla yrityksesi voi tarjota työntekijöille erinomaiset puitteet hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja arjen energian lisäämiseen joka näkyy suoraan yrityksesi tuottavuudessa!

HYÖDYNNÄ ETU

Tiesithän että työnantajan tuloverotuksessa työntekijöille tarjottu liikuntaetu on verovähennyskelpoista 400 euroon asti vuodessa työntekijää kohti!

Lunasta itsellesi ja työtekijöillesi ilmainen (norm 24.90€) tutustumisviikko verkkokaupassa koodilla: YRITTÄJÄ​​​​​​​Ota yhteyttä niin teemme sinun yrityksellesi tarjouksen!