En kehtaa mennä salille

Minun pitää päästä ensin kuntoon ja sitten kehtaan mennä salille..

Monella ihmisellä on mielikuva, että salilla treenaa vain hyväkuntoisia ihmisiä ja tuntuu ettei salille voi mennä jos ei ole jo fyysisesti hyvässä kunnossa, mutta onko asia niin?

Ei ole. Jokainen treenaaja on aloittanut alusta, kukaan ei ole ollut seppä syntyessään vaan kaikkien on pitänyt tehdä sama päätös kun sinun ja aloittaa.

Se, että salilla treenaavat vain jo valmiiksi huippukuntoon viritetyt lihaskimput ja fitnessnaiset on onneksi myytti. Kuntosalilta löytyy monenmoista vartaloa ja monen ikäistä treenaajaa ja jokaisella treenajalla on tarkoitus tehdä omaa treeniään omien tavoitteiden eteen, eikä ole tullut käyttämään omaa aikaansa muiden arvostelemiseen.

Jokainen kuntoilija treenaa itselleen ja oman kuntonsa ja hyvinvoinnin vuoksi.

Salilla pidempään treenanneet ovat myös avuliaita sekä ystävällisiä ja ovat hyvillään jos käyt heiltä kysymässä vinkkejä

"Muistan kun asiakas tuli tutustumaan saliimme ensimmäisen kerran ja seisoimme asiakkaan kanssa keskellä kuntosalia jossa esittelin hänelle saliamme, asiakas kauhistui, että onpas täällä paljon ihmisiä ja miten minä kehtaan täällä treenata.. Sanoin asiakkaalle että katso ympärille ja huomaa kuinka moni katsoo sinua seisomassa keskellä salia toppavaatteissa... Asiakas vastasi "itseasiassa ei kyllä kukaan...
-Niimpä.. Tämä asiakas treenaa tänäpäivänäkin Powerilla".
​​​​​​​
-Ville Ahvenainen

Huomaatkin pian, että mielikuvat olivat täysin vääriä, sinun tarvitsee vain tehdä sama päätös kun muidenkin ja vain aloittaa.
​​​​​​​

ILMAINEN TREENIOHJELMA - ILMAINEN LAITEOPASTUS

Lue lisää